dimecres, 16 de gener de 2013

De gorra 2


Aquesta és la gorra de mariner que li vaig fer al meu home per abrigar-se a Florència durant els freds dies de cap d'any. És de ganxet, tot i que pel punt pugui semblar fet a dues agulles. Aquesta és la gràcia, i aquest és el patró! I aquesta d'aquí sota soc jo fent de model, que alguns són molt tímids :)
//

Este es el gorro de marinero que le tejí a mi pareja para abrigar-se en Florencia los días de fin de año que pasamo allí. Es de ganchillo, aunque pueda parecer tricot. Esta es la gracia, y este es el patrón! Y esta de la foto soy yo de modelo, porque algunos són muy tímidos :)

2 comentaris:

elcalaixdelarosseta ha dit...

Es molt xulo Judit i realment el millor es que sembla de punt, pero no entenc res, esta en angles i encara que ho he possat al traductor de google la traduccio es dolentisima. Suposo que hi haura moltissima gent que no tindra el meu problema i podra fer-ho. Gracies per compartir igualment.

ANA MARIA ha dit...

Me encanta el gorro marinero. Yo habría jurado que es de tricot.
Un saludo.

MiniCactus

Em van regalar una planteta però com que la jardinaria no és el meu fort, se'm va morir, així que he decidit reciclar el test i apr...