dilluns, 21 de gener del 2013

Winter crochet: coll amb botons


Us presento un nou coll freestyle que he fet amb les magnífiques llanes que venen a la botiga Lulu Ferris de Mataró. L'he teixit amb una variant de punt baix que em va explicar la Sonieta, i l'he decorat amb uns botons vintage reciclats d'un abric de la meva mare. I el resultat, m'encanta!


I per cert, si voleu aprendre a fer colls com aquest, mireu l'oferta de tallers de ganxet que tinc previstos pels mesos de gener, febrer i març a Mataró, Alella i Granollers.


Os presento un nuevo cuello freestyle que he hecho con las magníficas lanas que venden en la tienda Lulu Ferris de Mataró. Lo he tejido con una variante de punto bajo que me explicó la Sonieta, y la he decorado con unos botones vintage reciclados de un abrigo de mi madre. Y el resultado, me encanta!

Y por cierto, si queréis aprender a hacer cuellos como éste, mirad la oferta de talleres de ganchillo que tengo previstos para los meses de enero, febrero y marzo en Mataró, Alella y Granollers.

2 comentaris:

Susana ha dit...

Hola. Es un cuello muy bonito y el color es precioso¡¡¡
besos

Wilma ha dit...

es precioso, m'encanta el color i el detall del botó

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...