divendres, 19 de juliol del 2013

Friday Pattern: Estrella de mar #summercrochet


Avui tanquem el friday pattern de juliol dedicat a l'estiu amb aquesta estrella de mar que ens convida a anar a la platja a gaudir de les vacances. El patró el trobareu en el blog Crochetroo.

El blog encara està actiu uns dies, amb algunes entrades que he deixat programades, però jo agafo les vacances a mitjans de la setmana que ve i marxaré uns dies, així que fins el setembre no tornaré a posar en marxa el Friday Pattern, amb noves propostes i energies renovades.

Fins llavors, que ganxeteu de gust!

//

Hoy cerramos el friday pattern de julio dedicado al verano con esta estrella de mar que nos invita a ir a la playa y disfrutar de las vacaciones. El patrón es del blog blog Crochetroo.

Mi blog estará activo algunos días más con entradas que he dejado programadas, pero yo me voy de vacaciones la semana que viene, así que hasta septiembre no habrá Friday Pattern. Volveré con nuevas propuestas y energias renovadas.

Hasta la vuelta, que crocheteeis mucho!

Els vostres patrons / Vuestros patrones
El de Susanna

El de Monica

3 comentaris:

Artmorixe ha dit...

Bones vacances!!!

Con estas manitas creo ha dit...

Que disfrutes de tu tiempo de descanso !!!
Besitos y buen fin de semana.
M. Isabel

https://www.facebook.com/ConEstasManitasCreo

Ari Togores ha dit...

Gracias, las vacaciones siempre sientan bien!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...