dilluns, 2 de setembre de 2013

Facilísimo Ganchillo & Tricot


Comencem el mes de setembre amb molt bones notícies per les ganxetaires i teixidores. Ja sabeu que aquesta és l'època dels bons propòsits, de començar nous projectes, d'iniciar col·Leccions i d'aprendre a fer coses noves. Doncs els amics de Planetadeagostini treuen a partir de DEMÀ un super col·leccionable per aprendre a fer mitja i ganxet que es diu Facilísimo Ganchillo & Tricot. Atractiu, fàcil, per fer al vostre ritme, amb llanes de regal, amb idees, patrons i DVD amb tutorials. Què més voleu?He tingut la sort de veure el primer fascicle i poder conèixer de primera mà de què va la col·lecció. Amb el primer número regalen unes agulles de mitja i dues troques de llana Bergere de France que podeu fer servir per teixir la manta patchwork que us proposen com a projecte a llarg termini. Jo ja sabeu que soc de ganxet però aquest curs m'he posat la mitja com a nou repte :)

La col·lecció, però, no es limita a la mitja. Als fascicles hi trobareu patrons de ganxet, de brodat, de costura, consells de decoració, tutorials, suggeriments sobre les llanes, i més. I el que m'ha semblat més interessant: amb un aspecte modernet i actual i patrons super-mega-very-easys.

I per si encara no us he convençut, encara tinc una arma infalibre....

UN SORTEIG!

I a més, serà un sorteig super fàcil.

1-Deixeu-me un comentari en aquest blog
2-Seguiu-me al facebook

I entre totes faré el sorteig.

La guanyadora s'emportarà un descompte del 15% de la col·lecció (tota sencera costa 92,54 euros).

Teniu fins dimecres a les 11 per apuntar-vos, el dimecres al migdia anunciaré la guanyadora!


http://www.planetadeagostini.es/microsites/facebooksb/ganchillo_tricot/coleccion/images/fotos-coleccion.png

Empezamos el mes de septiembre con muy buenas noticias para las ganchilleras y tejedoras. Ya sabéis que esta es la época de los buenos propósitos, de empezar nuevos proyectos, de iniciar colecciones y de aprender a hacer cosas nuevas. Pues los amigos de PlanetaDeAgostini sacan a partir de MAÑANA un super coleccionable para aprender a hacer punto y ganchillo que se llama Facilísimo Ganchillo & Tricot. Atractivo, fácil, para hacer a su ritmo, con lanas de regalo, con ideas, patrones y DVD con tutoriales. ¿Qué más quereis?

He tenido la suerte de ver el primer fascículo y poder conocer de primera mano de qué va la colección. Con el primer número regalan unas agujas de media y dos madejas de lana Bergere de France que puede utilizar para tejer la manta patchwork que os proponen como proyecto a largo plazo. Yo ya sabéis que soy de ganchillo pero en este curso me he puesto la media como nuevo reto :)

La colección, sin embargo, no se limita a la media. Los fascículos encontrará patrones de ganchillo, de bordado, de costura, consejos de decoración, tutoriales, sugerencias sobre las lanas, y más. Y lo que me ha parecido más interesante: con un aspecto modernillo y actual y patrones super-mega-very-easy.

Y por si todavía no os he convencido, todavía tengo un arma infalible ....

 UN SORTEO!

Y además, será un sorteo super fácil.

 1-Dejadme un comentario en este blog

2-Agregarme en facebook

Y entre todas haré el sorteo.

 La ganadora se llevará un descuento del 15% de la colección (entera cuesta 92,54 euros).

 Tenéis hasta el miércoles a las 11 para apuntaros, el miércoles al mediodía anunciaré la ganadora!3 comentaris:

Mireia ha dit...

Ja fa temps que penso en comprar-me-la però no m'acabo de decidir. Ara, si guanyés el sorteig...
jajajaja Moltes gràcies pel sorteig i la informació! Sempre és un gust llegir-te =)

Mireia
The M's little world

Ari Togores ha dit...

Dono per tancat el sorteig! Felicitats Mireia!

Maria Ribas ha dit...

Hola!! M'anava a apuntar al sorteig, pensaba que fins el dia 11 estaba a temps, però veig que he fet tard....

MiniCactus

Em van regalar una planteta però com que la jardinaria no és el meu fort, se'm va morir, així que he decidit reciclar el test i apr...