dilluns, 2 de setembre de 2013

Facilísimo Ganchillo & Tricot


Comencem el mes de setembre amb molt bones notícies per les ganxetaires i teixidores. Ja sabeu que aquesta és l'època dels bons propòsits, de començar nous projectes, d'iniciar col·Leccions i d'aprendre a fer coses noves. Doncs els amics de Planetadeagostini treuen a partir de DEMÀ un super col·leccionable per aprendre a fer mitja i ganxet que es diu Facilísimo Ganchillo & Tricot. Atractiu, fàcil, per fer al vostre ritme, amb llanes de regal, amb idees, patrons i DVD amb tutorials. Què més voleu?He tingut la sort de veure el primer fascicle i poder conèixer de primera mà de què va la col·lecció. Amb el primer número regalen unes agulles de mitja i dues troques de llana Bergere de France que podeu fer servir per teixir la manta patchwork que us proposen com a projecte a llarg termini. Jo ja sabeu que soc de ganxet però aquest curs m'he posat la mitja com a nou repte :)

La col·lecció, però, no es limita a la mitja. Als fascicles hi trobareu patrons de ganxet, de brodat, de costura, consells de decoració, tutorials, suggeriments sobre les llanes, i més. I el que m'ha semblat més interessant: amb un aspecte modernet i actual i patrons super-mega-very-easys.

I per si encara no us he convençut, encara tinc una arma infalibre....

UN SORTEIG!

I a més, serà un sorteig super fàcil.

1-Deixeu-me un comentari en aquest blog
2-Seguiu-me al facebook

I entre totes faré el sorteig.

La guanyadora s'emportarà un descompte del 15% de la col·lecció (tota sencera costa 92,54 euros).

Teniu fins dimecres a les 11 per apuntar-vos, el dimecres al migdia anunciaré la guanyadora!


http://www.planetadeagostini.es/microsites/facebooksb/ganchillo_tricot/coleccion/images/fotos-coleccion.png

Empezamos el mes de septiembre con muy buenas noticias para las ganchilleras y tejedoras. Ya sabéis que esta es la época de los buenos propósitos, de empezar nuevos proyectos, de iniciar colecciones y de aprender a hacer cosas nuevas. Pues los amigos de PlanetaDeAgostini sacan a partir de MAÑANA un super coleccionable para aprender a hacer punto y ganchillo que se llama Facilísimo Ganchillo & Tricot. Atractivo, fácil, para hacer a su ritmo, con lanas de regalo, con ideas, patrones y DVD con tutoriales. ¿Qué más quereis?

He tenido la suerte de ver el primer fascículo y poder conocer de primera mano de qué va la colección. Con el primer número regalan unas agujas de media y dos madejas de lana Bergere de France que puede utilizar para tejer la manta patchwork que os proponen como proyecto a largo plazo. Yo ya sabéis que soy de ganchillo pero en este curso me he puesto la media como nuevo reto :)

La colección, sin embargo, no se limita a la media. Los fascículos encontrará patrones de ganchillo, de bordado, de costura, consejos de decoración, tutoriales, sugerencias sobre las lanas, y más. Y lo que me ha parecido más interesante: con un aspecto modernillo y actual y patrones super-mega-very-easy.

Y por si todavía no os he convencido, todavía tengo un arma infalible ....

 UN SORTEO!

Y además, será un sorteo super fácil.

 1-Dejadme un comentario en este blog

2-Agregarme en facebook

Y entre todas haré el sorteo.

 La ganadora se llevará un descuento del 15% de la colección (entera cuesta 92,54 euros).

 Tenéis hasta el miércoles a las 11 para apuntaros, el miércoles al mediodía anunciaré la ganadora!3 comentaris:

Mireia ha dit...

Ja fa temps que penso en comprar-me-la però no m'acabo de decidir. Ara, si guanyés el sorteig...
jajajaja Moltes gràcies pel sorteig i la informació! Sempre és un gust llegir-te =)

Mireia
The M's little world

Ari Togores ha dit...

Dono per tancat el sorteig! Felicitats Mireia!

Maria Ribas ha dit...

Hola!! M'anava a apuntar al sorteig, pensaba que fins el dia 11 estaba a temps, però veig que he fet tard....

Estrellitas

Aprofitant que he estat fent estrelletes solidàries per Iluro Craft i la Marató de TV3, n'he fet algunes més per muntar un petit ...