divendres, 6 de setembre de 2013

Friday Pattern: fundas para el móvil

http://www.mooglyblog.com/wp-content/uploads/2013/02/Ultimate-Univeral-Electronics-Cozy-Thumb.jpg

Bon divendres!
Després de les vacances, tornem a reemprendre el Friday Pattern amb noves propostes de patrons de ganxet. Per les que us volgueu afegir a la iniciativa, us explico com funciona: cada divendres publico un patró senzillet de ganxet per fer-lo plegades. Durant la setmana, o quan el tingueu fet, m'envieu una foto i la comparteixo al post del divendres següent.

Aquest mes de setembre intentaré fer una selecció de patrons de fundes pel mòbil i l'ipad. Jo sóc molt fan de portar una funda handmade al meu mòbil. I ja us podeu imaginar que tot el dia amunt i avall, la funda necessita renovació contínua! Així que aquest mes trobareu diferents opcions per tenir fundes ideals per a cada ocasió :)

I comencem amb una de ben fàcil i acolorida, que he vist al web de Moogly. El patró està en anglès però inclou fotografies, així que no crec que us resulti molt difícil.


//

¡Feliz Viernes!
Después de las vacaciones, volvemos a retomar el Friday Pattern con nuevas propuestas de patrones de ganchillo. Para las que os queráis añadir a la iniciativa, os explico como funciona: cada viernes publico un patrón sencillito de ganchillo para hacerlo juntas. Durante la semana, o cuando lo tengais hecho, me mandais una foto y la comparto en el post del viernes siguiente.

Este mes de septiembre intentaré hacer una selección de patrones de fundas para el móvil y el ipad. Yo soy muy fan de llevar una funda handmade en mi móvil. Y ya os podéis imaginar que todo el día arriba y abajo, la funda necesita renovación continua! Así que este mes encontrareis diferentes opciones para tener fundas ideales para cada ocasión :)

Y empezamos con una muy fácil y alegre, que he visto en la web de Moogly. El patrón está en inglés pero incluye fotografías, así que no creo que os resulte muy difícil.


El patrón, aquí

1 comentari:

Susana ha dit...

Hola Ari. Retomamos los friday pattern y la idea de este mes me gusta mucho, así puedo cambiar de funda de móvil. Tengo ya dos pero no me importa tener unas cuantas más.
Nos vemos el viernes.
besos