dimecres, 16 d’octubre del 2013

My crochet: Bolso de red


Encara no us havia ensenyat la bosseta de xarxa que ha causat furor aquest estiu. L'he teixit amb corda de cotó i la vaig rematar amb unes restes d'un tipus de trapillo molt lleuger que vaig descobrir a la botiga Ca l'Angelina de Centelles.

El patró per fer una bossa d'aquestes és dels més senzills que es pot trobar. Parteix d'una base circular com la dels cistells de trapillo i tota la resta es fa a base de cadenetes. Ja veieu, dificultat mínima i resultats "molones" totals!

//

Todavía no os había enseñado la bolsita de red que ha causado furor este verano. La he tejido con cuerda de algodón y la rematé con unos restos de un tipo de trapillo muy ligero que descubrí en la tienda Ca l'Angelina de Centelles.

El patrón para hacer una bolsa de estas es de los más sencillos que se pueden encontrar. Parte de una base circular como la de los cestos de trapillo y todo lo demás se hace a base de cadenetas. Ya veis, dificultad mínima y resultados "molones" totales!


6 comentaris:

maria ha dit...

yo tengo una de este estilo y para llevar la toalla a la playa es comodisima!!un besito.maria:)

Claudia G.E. ha dit...

Preciosa!!
Beso

Artmorixe ha dit...

Està genial la bossa!! I segur que t'és molt útil.
Petons.

Ari Togores ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris!

Telas y Tentaciones ha dit...

Es un bolso muy chulo!!
BSS

HerminiaRegolf ha dit...

Molt xulo, m'agrada!
Un beset.

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...