dijous, 9 de febrer de 2017

Decorant un pot de llapissos


I més coses noves que estic fent aquest 2017. L'altre dia vaig entrar a la botiga Tiger i em vaig comprar un quadernet per pintar. Son mandales en blanc que s'han de pintar de colors com quan erem petits. Sembla que l'activitat va bé per deixar la ment en blanc, meditar, relaxar-se, desconnectar i fer que el pensament flueixi. Com fer mitja o ganxet, vamos, però amb colors.

Total, que vaig treure-li la pols als colors que tenia i els vaig posar en un pot per tenir-los més a mà. I perquè el pot no quedi tant soso, l'he costumitzat amb una mica de ganxet. 


Y más cosas nuevas que estoy haciendo este 2017. 

El otro día entré en la tienda Tiger y me compré un cuadernillo para pintar. Son mandalas en blanco que se tienen que pintar de colores como cuando éramos pequeños. 

Parece que la actividad va bien para dejar la mente en blanco, meditar, relajarse, desconectar y hacer que el pensamiento fluya. Cómo hacer media o ganchillo, vamos, pero con colores.

Total, que saqué el polvo a los colores que tenía y los puse en un bote para tenerlos más a mano. Y para que el bote no quede tanto soso, lo he costumizado con un poco de ganchillo.
Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....