dilluns, 1 de maig de 2017

Handmade Festival


Aquest cap de setmana he anat al HandMade Festival que s'ha celebrat a la Fira de Barcelona. És una fira d'artesania i manualitats on té molta presència l'scrapbook i també el patchwork. De parades de llana i ganxet n'hi ha molt poquetes, però tenien una oferta de llanes interessant. 

Jo aquest any hi anava amb certa curiositat per conèixer de més a prop la tendència del lettering i ja veieu que al final em vaig acabar comprant el llibre de Letras Bonitas per començar a practicar la meva caligrafia. Ja us aniré ensenyant els progressos ;-)

I de pas em vaig comprar un llibre de punt de creu que ja fa temps que veig en diferents fires, i al final ha caigut. Este fin de semana he ido al Handmade Festival que se celebró en la Feria de Barcelona. Es una feria de artesanía y manualidades donde tiene mucha presencia el scrapbook y también el patchwork. De paradas de lana y ganchillo hay muy pocas, pero tenían una oferta interesante.

Yo este año iba con cierta curiosidad por conocer más de cerca la tendencia del lettering y ya veis que al final me acabé comprando el libro de Letras Bonitas para empezar a practicar mi caligrafía.

 Ya os iré enseñando los progresos;-)

Y de paso, me compré un libro de punto de cruz que hace tiempo veo en diferentes ferias. Por fin ha caído


També em va cridar l'atenció l'apartat dedicat a les bodes i especialment aquesta parella que, a banda de vendre bolsos i complements vintage, també oferien servei de ball de swing per a dinamitzar bodes.
//
También me llamó la atención el apartado dedicado a las bodas y especialmente esta pareja que, aparte de vender bolsos y complementos vintage, también ofrecían servicio de baile de swing para dinamizar bodas.


1 comentari:

HerminiaRegolf ha dit...

Ja veig que t'ho vas passar d'allò més bé, a veure com apliques aquestes noves adquisicions :)
Besets guapa i feliç dia de la mare.

MiniCactus

Em van regalar una planteta però com que la jardinaria no és el meu fort, se'm va morir, així que he decidit reciclar el test i apr...