dilluns, 21 d’agost de 2017

Postal estiuenca / Postal de verano


M'he tornat addicta a comprar coses a la cadena Tiger, que és com un Ikea versió danesa plena de cosetes mones tirades de preu. Sempre hi entro i surto amb un munt de coses útils, com per exemple, una postal amb un flamenc. 

Em mirava la postal i llavors vaig pensar: vaig a costumitzar-la. És un projecte ideal per aquelles restes de fils i llanes que ens queden pels racons. Per sort, em quedava un cul de llana rosa ideal per combinar amb el flamenc. 


Me he vuelto adicta a comprar cosas en la cadena Tiger, que es como un Ikea versión danesa llena de cositas monas tiradas de precio. Siempre que voy salgo con un montón de cosas útiles, como por ejemplo, una postal con un flamenco.

Me miraba la postal y entonces pensé: voy a costumizarla. Es un proyecto ideal para aprovechar restos de hilos y lanas que nos quedan por los rincones. Por suerte, me quedaba un poco de lana rosa ideal para combinar con el flamenco.

2 comentaris:

Descabdello ha dit...

M'encanta la idea de customitzar amb ganxet. La teva postal de flamenc ha quedat ideal!

Ari Togores ha dit...

Gràcies pel teu comentari! Me n'alegro que t'hagi agradat

Estrellitas

Aprofitant que he estat fent estrelletes solidàries per Iluro Craft i la Marató de TV3, n'he fet algunes més per muntar un petit ...