divendres, 30 d’abril del 2021

FildeDones/FemenineThread: Bridget Riley


 L'artista britànica Bridget Riley (1931) és una figura destacada dins del moviment de l'Op Art, una forma d'art abstracte que es basa en il·lusions òptiques per enganyar els ulls de l'espectador. 

Inspirada per l'art de Vasarely, la seva obra es basa en l'ús de formes geomètriques simples com cercles, quadrats o ratlles, en patrons intricats i repetitius per crear moviment i complexes configuracions de formes abstractes dissenyades per produir efectes òptics cridaners.

Riley, encara en actiu als 89 anys, ha contribuït al desenvolupament de l'Op Art, a més d'influir en el treball d'altres artistes. 

En aquesta peça m'he basat en una imatge de la pròpia artista fotografiada amb una de les seves pintures, que he brodat amb colors inspirats en altres de les seves obres.

 #FildeDones #FemenineThread

La artista británica Bridget Riley (1931) es una figura destacada dentro del movimiento del Op Art, una forma de arte abstracto que se basa en ilusiones ópticas para engañar a los ojos del espectador. 

Inspirada por el arte de Vasarely, su obra se basa en el uso de formas geométricas simples como círculos, cuadrados o rayas, en patrones intrincados y repetitivos para crear movimiento y complejas configuraciones de formas abstractas diseñadas para producir efectos ópticos llamativos. 

Riley, aún en activo a los 89 años, ha contribuido al desarrollo del Op Art, además de influir en el trabajo de otros artistas. 

En esta pieza me he basado en una imagen de la propia artista fotografiada con una de sus pinturas, que he bordado con colores inspirados en otras de sus obras.

#FildeDones #FemenineThread

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...