Siberiana


L'onada de fred siberià no m'ha agafat desprevinguda. He arribat a temps d'estrenar aquest coll de ganxet i, la veritat, s'agraeix bastant. Vaig fer servir el mateix patró que l'altra vegada, però aquest cop amb llana més gruixuda i un ganxet del 8. El coll ha quedat més curt però més ample i abriga molt més. I m'agraden els canvis de color aleatoris de la llana, de la marca Katia (azteca).


La ola de frio siberiano no me ha cogido desprevenida. He llegado a tiempo de estrenar este cuello de ganchillo y, la verdad, se agradece bastante. Utilicé el mismo patrón que la otra vez, pero ahora con lana más gruesa y un ganchillo del 9. El cuello ha quedado más corto pero más ancho y abriga mucho más. Y me gustan los cambios aleatorios de color de la lana, de la marca Katia (azteca).

Comentaris

Aurora ha dit…
Molt abrigadet i la llana Katia Azteca es una passada, haig de fer les fotos del meu coll també amb l'Azteca. Petons molt freds
Susana ha dit…
Muy bonita y calentita.
Un saludo.
saracrochett ha dit…
Quina casualitat jo també m'he fet un coll amb el patró d'una de les ganxetes del Portia i també he fet servir la Katia Azteca en tons blaus. A tu no et pica una mica?? Jo he fet més colls amb la Katia Alaska i és moolt més suau, i això que és més barata!
Ari Togores ha dit…
Doncs no em pica, no. Provaré la Katia Alaska a veure que tal... Merci!