dijous, 1 de març del 2012

Iluro Craft


Avui us vinc a parlar del projecte Iluro Craft que hem posat en marxa a Mataró juntament amb la Sònia de Cosetes Petites, i que ha nascut com una conseqüència lògica després de l'èxit i el bon rotllo que es va viure a la Quedada ganxetaire solidària del passat dia 19 (i que es va repetir a la Quedada de Sabadell, on també vam ser-hi presents!). Es tracta d'un grup de llanaires de Mataró i Maresme (i de tot arreu d'on volgueu venir, sereu benvinguts!) que ens trobarem un cop al mes per compartir les nostres aficions.

Com que no ho volem limitar a la llana i el ganxet, i volem obrir-ho a gent que faci brodats, costura i altres manualitats, hem optat pel nom Iluro Craft. De moment ens trobarem a la Pastisseria Milola, un lloc on ens han acollit amb els braços oberts i on tenim un bon ambient i uns pastissets, muffins i dolços deliciosos totalment assegurats.

Anoteu-vos doncs la data de la propera Quedada, que serà també la presentació oficial d'Iluro Craft. Serà el dia 18 de març de 17.30h en endavant a la Pastisseria Milola. Aquest cop us proposem que vingueu a teixir floretes de ganxet, de mitja o d'allò que us sembli, per donar la benvinguda a la primavera.

Us animem a afegir-vos a Iluro Craft, quants més siguem més riurem i més idees i projectes es podran tirar endavant. Ens podeu trobar en el blog, al faceboook i al twitter, i també ens podeu enviar un mail a ilurocraft@gmail.com.

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...